Legolvasottabb

Legfrisebb bejegyzések

Rss
Publikálva: 2014-10-19

Divatlapokat nézegetek újabban, nézem, lesem, mi a "trendi", próbálok képben lenni. Valahogy azt érzem, ez lehetetlen, én egész egyszerűen nem úgy vagyok összerakva, hogy azt figyeljem, mások szerint mi a klassz. Valami vagy tetszik, vagy nem, és kész. Vannak viszont fura dolgaim...
 

Publikálva: 2014-10-06

Találtam tényleg rengeteg szebbnél szebb csináld magad ékszertartó ötletet - de ez most nem az lesz. Mármint ez is csináld magad, viszont szerintem nem túl mutatós. Azért mutatom meg mégis, mert azért van benne valami és látom a lehetőséget, hogy ezt szebben is meg lehet csinálni. Ráadásul ha megfelelő helyet találsz neki a lakásban, rengeteg smukkod rá tudod pakolni.

Publikálva: 2014-09-25

Már gimis koromból van emlékem fülgyűrűről (újabban fülbilincs néven találkozom vele), szerintem nekem is volt és talán nem tévedek nagyot, ha azt mondom, a BRAVO mellékleteként jutottam hozzá (én nem csak a SZSZGY rovat kedvéért vettem  lapot, aki velem hasonló korú, úgy hiszem, érti a rövidítést). Vagány, laza dolognak számított és az volt benne a legklasszabb, hogy anyu sem mondhatott ellene semmit, mert viseléséhez nem volt szükség lyukra. 

Publikálva: 2014-09-13

Nem tételeket szeretnék most elemezni, csak úgy érdekelne, hogy állsz a formák világához, már ami a matekos, geometriai vonalat illeti.

Publikálva: 2014-09-08

Ha hétvége, akkor bulik, családi összejövetelek és néha jól jönne ehhez egy klassz új ékszer. Na mi azért találtuk ki a Smukkszerdát, hogy jó áron rendelhess valami szépet, amit még a hétvégéig tuti meg is kapsz.

Publikálva: 2014-09-07

Előfordult, hogy elhagytad egy fülbevalód egyik felét, vagy eltörted, ezért a másik részét is parkolópályára tetted? Hát jó hírem van: most simán előveheted… (Mert ugye nem dobtad ki?)

Publikálva: 2014-09-05

Én mindig szerettem a nagyim szekrényében matatni, bárhol is volt az. Már egész apró voltam, mikor beköltöztem a konyhaszekrénybe - értsd szó szerint, vájling és annak teljes tartalma ki, én meg be.