Legolvasottabb

Csináld magad ékszertartó - vagy ne

Találtam tényleg rengeteg szebbnél szebb csináld magad ékszertartó ötletet - de ez most nem az lesz. Mármint ez is csináld magad, viszont szerintem nem túl mutatós. Azért mutatom meg mégis, mert azért van benne valami és látom a lehetőséget, hogy ezt szebben is meg lehet csinálni. Ráadásul ha megfelelő helyet találsz neki a lakásban, rengeteg smukkod rá tudod pakolni.

Szóval kell egy egyszerű redőny, amit párszáz forintért meg lehet venni, néhány facsipesz és pár farúd, hurkapálca, vagyakármi és kész!
Nem kell fúrni, faragni (max amíg a redőnyt rögzíted), mondhatni "bénabiztos" a dolog, nem kell hozzá apura, párodra, férjedre várnod. Szóval: szerintem ha 5 csillag a maximum nehézségi szint, akkor ez max 1.

Ennél már csak jobbat hozok, ígérem.

Update: az előzővel hazudtam, találtam egy igazán határozottan nem klassz ékszertartót. Ez DDIY, azaz NE csináld magad. Szerintem. SOSE. (Ajándékba készítve a "Hű, de cuki..." reakció szinte borítékolható, eszmei értéke jelentősen megugrik abban az esetben, ha az elkövető 10 év alatti.)