Legolvasottabb

Nemcsak a gyerekek szeretik a perecet...

Már gimis koromból van emlékem fülgyűrűről (újabban fülbilincs néven találkozom vele), szerintem nekem is volt és talán nem tévedek nagyot, ha azt mondom, a BRAVO mellékleteként jutottam hozzá (én nem csak a SZSZGY rovat kedvéért vettem  lapot, aki velem hasonló korú, úgy hiszem, érti a rövidítést). Vagány, laza dolognak számított és az volt benne a legklasszabb, hogy anyu sem mondhatott ellene semmit, mert viseléséhez nem volt szükség lyukra. 

 
Ez még ma is hódít mindenféle egyszerű és tuningoltabb formában, de mostanság fülbilincs néven találkozom vele. Egyáltalán nem újdonság tehát az olyan fülbevaló, amit eleve egymagában, nem párban árulnak - nade a fülperec, az nekem az. 
Érdekes döntés a perec fordítás, de fogadjuk el (earcuff néven fut angol nyelvterületen). Ezek olyan darabok, amiket a fül mögé kell rögzíteni és millió féle formában, színben, díszítéssel váltak elérhetővé a gyakorlatilag egész fület betakaró változattól a diszkrét, apró mintás darabokig. Egyet mi is bevállaltunk, kínálatunkban egy punkos sítlusú, láncos darab található - nem az a tipikusan visszafogott darab, de az őszi-téli vonalba végső soron méretét, feltűnőségét tekintve egész jól beleillik.
 
Szóval (fül)perecelni trendi.
 
Ha valaki nem annyira rajong a bizsuért, esetleg ajánlom figyelmébe ezt a változatot, Wendy Yue tervezésében, ollé! Mai árfolyamon potom 2.492.560 Ft. Hirtelen drágábbat nem találtam, na…

 
Cimkék: divat fülbevaló