Legolvasottabb

Smukkszerda

Ha hétvége, akkor bulik, családi összejövetelek és néha jól jönne ehhez egy klassz új ékszer. Na mi azért találtuk ki a Smukkszerdát, hogy jó áron rendelhess valami szépet, amit még a hétvégéig tuti meg is kapsz.

Minden szerdán új, egy hétig tartó akciót indítunk weboldalunkon. Ha valami megtetszik és szeretnéd mielőbb megkapni, élj a Smukkszerda kínálta lehetőséggel!

Smukkszerda: rendelj szerdán, kapd meg másnap!

Ha szerdán 14 óráig rendelsz webáruházunkból és rendelésed összegét legkésőbb délután 4 óráig kiegyenlíted, smukkjaidat még szerdán, elsőbbségi ajánlott küldeményként postázzuk számodra, hogy azt már másnap megkaphasd! A szokványos küldési folyamattól eltérően tehát nem 2 munkanapon belül, hanem még a rendelés napján, és nem sima ajánlott, hanem elsőbbségi ajánlott küldeményként postázzuk rendelésed.

A rendelés során semmi kód, jelszót nem kell megadnod, amennyiben a fentiek szerint rendelsz, mi automatikusan a Smukkszerda szerinti eljárásban részesítjük a neked szánt küldeményt!

Mit jelent pontosan az, hogy délután 4 óráig kell kegyenlíteni a rendelésed?

Kártyás, vagy PayPalen kereztül bonyolított fizetés esetében ez annyit tesz, hogy legkésőbb 4 órakor (de lehetőleg azért néhány perccel korábban) le kell bonyolítsd a fizetést. Átutalásos fizetés esetében azon küldeményeket tudjuk még szerdán elküldeni, melyek értéke bankszámlánkon 16 órakor már megjelenik (bankközi utalás 4 órán át is eltarthat, így javasoljuk a délig történő utalást).

Ha bármi kérdésetek merülne fel, írjatok nekünk az info_kukac_smukkbazar.hu címre! Ha megadjátok telefonszámotokat, a gyorsabb ügyintézés érdekében visszahívunk.

  

Cimkék: smukkszerda akciók

Same In Category

Kapcsolódó blogok: