Legolvasottabb

Fülbevaló? Egy is elég...

Előfordult, hogy elhagytad egy fülbevalód egyik felét, vagy eltörted, ezért a másik részét is parkolópályára tetted? Hát jó hírem van: most simán előveheted… (Mert ugye nem dobtad ki?)

A 2014 téli-őszi ékszertrendeket tanulmányozva azt hiszem kimondhatom: hódít az "egy is elég". Persze ezt nem ilyen kis diszkrét, tüskés hátú apró fülikkel kell elképzelni, hanem nagy, lógós fülbevalókkal. Én már túlzásnak találom a Céline bemutatóján a modellekre adott darabokat, de az tuti, hogy ők hisznek ebben a receptben. És nem csak ők, Emma Wattson pl. rendszeresen jelenik meg így - na az ő stílusa már közelebb áll hozzám.

forrás: http://www.vogue.com/946588/emma-watson-chignon-and-single-earring-beauty-look/

Néhány hete volt szerencsém egy amolyan csajos fotózáson is részt venni, ahol a stylist lány az egyik szetthez levett egy pár pávatollas fülbevalót, majd az egyik felét odaadta valakinek, hogy ez szerinte jó lesz a szetthez. De csak az egyik? Igen, csak az egyik.

 

Szóval csajok, elő a félpár fülikkel! A másik oldalra aztán mehet egy kis diszkrét, az akasztóshoz színben passzoló apró darab
 
Ha már asszimetrikus: a fülperecekről sem fogok elfeledkezni, persze...

felső kép forrása: www.popcosmo.com
Cimkék: divat fülbevaló