Legolvasottabb

Madárkarom - amikor szembejön az eredeti

Hát nem, nem voltam az a csaj, aki divatlappal a kezében kel és fekszik, de most az élet úgy hozta, hogy egy gyakrabban és talán egyre nagyobb érdeklődéssel olvasgatok ilyen témájú cikkeket - ékszerekről, azon belül is elsősorba bizsukról. Hiába no, ha csinál az ember valamit, próbálja meg jól.

Az ilyen internetes túráim során néha széles mosoly ül ki az arcomra, mikor felfedezem egy-egy akár náluk is beszerezhető darab eredetijét. Nem, nem voltak illúzióim, hogy ezek a tömeggyártott darabok inspirációra váró, több éjszakán át álmatlanul virrasztó kisemberek fejéből pattannak ki (jó, biztos van ilyen is), de ezek akkor is jó kis felfedezések.

Most nem arra gondolok, hogy húú, ott egy bizsun egy chanel motívum, hehe (ez nem ritka, tudjuk), hanem például amikor ma megtaláltam a madárkarmos gyűrű - vélhető - "eredetijét", az Alexander McQueen divatház kínálatában. 

forrás: http://www.saksfifthavenue.com/Alexander-McQueen

 

Tök jó! Aztán megnéztem az aktuális szezonhoz - 2014 ősz/tél - kapcsolódó kínálatukat is, és úgy látom, a McQueen szerint a koponya megint/még mindig/újra menő és karpántjaik is vannak. Nofene!

 

 

 
Lábjegyzet: 149 db SB madárkarmos gyűrű jön ki a fent látható árából. Na ja :-)
Cimkék: gyűrű bizsu divat