Legolvasottabb

A nyaklánc és a csomók...

Szuper tipp az idegbaj megelőzésére, amit egy csomós lánc okozhat.

kép forrása: www.realsimple.comPöpec, cuki kis ékszertároló akármicsodákat lehet vásárolni és házilag előállítani, de én meg vagyok róla győződve, hogy a legtöbben azért továbbra is ékszerdobozban tartják a kis csecséiket. Én is… Mint ilyen, természetesen előfordult már velem, hogy indulás előtti pillanatban gondoltam, hogy na még gyorsan felveszem azt a bizonyos láncot, egy pillanat - aztán remegő kézzel szentségeltem jó 5 perccel később, mikor már-már kilátástalannak éreztem, hogy valaha minden csomót ki fogok bogozni rajta (erősen súlyosbíthatja az ilyen szituációkat egy rosszallóan néző, esetleg még ehhez nagyokat sóhajtó férj/pár jelenléte).

Szóval mivel történt már velem ilyen, kb "ezt nem hiszem el" felkiáltással méltattam a mellékelt képet, mert szerintem akkora ötlet és elképesztő, hogy magamtól sose jutott volna eszembe - na de ez én vagyok. Most ezt jó cserkész módjára nem tartom meg magamnak, hanem közkinccsé teszem, hadd legyenek könnyebbek adott esetben másnak is azok a bizonyos utolsó percek. Tehát végy egy nyakláncot, kapcsold ki és húzd át a szívószálon, majd kapcsold vissza.
Persze túl vastag vagy túl hosszú lánccal ez nem megy ilyen simán, nade nem legyünk telhetetlenek.

Feltételezve azért, hogy vannak, akik szeretnek alkotni és esetleg fél szobányi hellyel rendelkeznek ékszerek tárolására, jövök majd még később mindenféle csodásnál csodásabb DIY (csináld magad) cuccossal is. 

Azért ütős lenne a szívószál, mint repiajándék tőlünk, nem?

a kép forrása: www.realsimple.com

Cimkék: diy tipp