Legolvasottabb

Kilövés!

Akik a SmukkBazár név mögött rejtőznek. 

Arra gondoltunk, hogy kéne egy játszótér, ahol azon túl, hogy akár jövedelmező is lehet számunkra, azt csinálhatjuk, amit szeretünk - on-line marketinget tanulhatunk (még), írhatunk, kommunikálhatunk emberekkel és valami módón a magunk javára is felfedezhetjük a kereskedelem világát.

Szigorúan családilag intézzük a dolgokat, (házas)párban, úgy leosztva, hogy mindenki azt csinálja, amihez jobban ért - én,  Adri találtam ki a termékkört, Viktor álmodta meg és készítette el az oldalt, ő felel az arculatért és mivel mindennapi munkája során is online területen dolgozik, a marketing java is az ő irányítása, tervezése alatt "zajlik". Én grafomán vagyok, mindig szerettem írni, remélem, még egyszer meg is fogok tanulni, de addig is próbálkozom - szóval én vagyok a firkász, a napokig főállású anya két apró mellett, hamarosan pedig a család-munka-ésatöbbi háromszög szerelmetes rabja. Aggodalomra semmi ok: arra mindig lesz megoldásunk, hogy a gyerekek mellett a csomagok logisztikája is lehetőleg tökéletes legyen.

Hiába a sok kereskedelmi és online tapasztalat, egész más a helyzet, mikor az ember a saját ügyén dolgozik, így sok mindent mintha újra kéne tanuljunk, de egyben tökéletesen biztosak vagyunk: a smukkbazar.hu oldal látogatóit , vásárlóit úgy szeretnénk kiszolgálni, hogy a helyükbe képzelve magunkat mi is elégedettek legyünk.

Nézelődjetek nálunk, keresgéljetek és ha kérdés adódik, kérdezzetek minket elérhetőségeinken. Ami a telefont illeti: ezt nem ígérem, hogy mindig fel tudjuk venni, de ha fontos a dolog, hagyjatok üzenetet, írjatok sms-t és visszahívunk!