Általános szerződési feltételek


Felek megnevezése és az ÁSZF hatálya
A vásárlás menete, az adásvételi szerződés létrejötte
Termékkör meghatározása
Kiszállítás, személyes átvétel
Jótállás
Elállás joga
A felelősség korlátozása
Hírlevél
Adatvédelem


1. Felek megnevezése az ÁSZF hatálya

A www.smukkbazar.hu weboldal üzemeltetője és az oldalon található termékek értékesítője:

Név: Secret solution Kft.
Székhely: 1124 Budapest, Tamási Áron utca 54.
Képviselő neve: Pallai Péter
Cégjegyzékszám: 01-09-306345
Bejegyző Bíróság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 26181653-2-43
Számlavezető pénzintézet: Raiffeisen
Számlaszám: 12020407-01618796-00100007
IBAN számlaszám: HU66 12020407-01618796-00100007
E-mail cím: info@smukkbazar.hu
Telefonszám: 06309966960

A webáruház megtekintésével, az oldalra történő regisztrációval illetve vásárlással Ön elfogadja az ÁSZF-ben foglaltakat. Amennyiben az abban foglaltak bármely részét nem fogadja el, az oldalról nem vásárolhat.
A webáruház üzemeltetője az ÁSZF-ben foglaltakat bármikor megváltoztathatja. A változások a weboldalon való közzététel időpontjától érvényesek, hatályuk nem visszamenőleges. A változásokról az oldal regisztrált fekhasználói e-mailben értesítést kapnak, amennyiben a módosítáokkal nem értenek egyet, az oldalról a továbbiakban nem vásárolhatnak.

 

2. A vásárlás menete, az adásvételi szerződés létrejötte

A webáruházból történő vásárlás esetén a weboldal üzemeltetője és a vásárló között adásvételi szerződés jön létre.

Rendelése elküldésével a vevő a szerződés feltételeit elfogadja, ennek részleteit az üzemeltető által küldött rendelési visszaigazolás tartalmazza. A szerződés akkor jön létre, mikor postai küldés esetén a vevő átutalással, PayPal-es fizetéssel, vagy bankkártyával a rendelés összegét kiegyenlíti, illetve mikor személyes átvétel esetén az átvétel időpontja rögzítére kerül - ezen pontig a vevő minden következmény nélkül elállhat rendelési szándékától. A szerződés a felek között elektronikus úton, magyar nyelven jön létre.
A vásárló rendelése állapotát illetve korábbi rendeléseit a Fiókom menüponton belül követheti nyomon.

A rendelés abban az esetben teljesíthető, amennyiben az minden szükséges adatot és információt tartalmaz, ezek ellenőrzése Vásárló feladata. Rendelés elküldése előtt személyes adatait a Fiókom, rendelését a kosár ikonra kattintva illetve a Pénztár menüponton belül ellenőrizheti illetve módosíthatja. Hibás adatokkal elküldött rendelésekből eredő technikai problémákért, kézbesítési nehézségekért a webáruház üzemeltetője felelősséget nem vállal, az ezekből eredő plusz költségeket nem vállalja át.

A termékek mellett található "Kosárba" gomb megnyomásával a termék csupán a Vásárló virtuális kosarába kerül, ez még nem számít vásárlásnak. A vevő megrendelését adatai és rendelése ellenőrzése után a Megrendelés gomb megnyomásával küldheti el.

3. Termékkör meghatározása

A www.smukkbazar.hu oldalon, a SmukkBazár webáruházban fémötvözetekből, műbőrből, és műanyagból készült új, egyedileg csomagolt divatékszerek vásárolhatók.
Cinkkel vagy rézzel szembeni érzékenység esetén a termékek viselését nem javasoljuk

4. Kiszállítás, személyes átvétel

A webáruházban megrendelt termékek személyes átvétel vagy postai kézbesítés során juthatnak a Vásárlóhoz.

Személyes átvételre a webáruház üzemeltetőjével előre egyeztetett időpontban Budaörs, Sport utca 6.-ban van lehetőség. Ebben az esetben a vásárló készpénzben egyenlíti ki a vételárat. A termékek átvétele előtt lehetősége van azok megtekintésére, ellenőrzésére, így ebben az esetben számára az elállás joga nem biztosított

Postai kézbesítés során a szállítási költség 5000 Ft rendelési értékig egységesen 700 Ft, afölött a weboldal üzemeltetője átvállalja azt. A küldemények megfelelő csomagolásban, ajánlott küldeményként kerülnek postázásra a rendelés értékének kiegyenlítését követő 2 munkanapon belül. Ettől való várható eltérés (pl. szabadság, betegség) esetén az üzemeltető a megrendelés beérkezése után erről vásárlót azonnal tájékoztatja.

5. Jótállás

A smukkbazar.hu oldal a kínálatából vásárolt divatékszerekre 30 napos jótállást vállal. A postázott termékek minden esetben ellenőrzésre kerülnek, ám amennyiben azok sérülten érkeznek, vagy a megfelelő használat során a várhatónál jobban elhasználódnak visszaküldés esetén az üzemeltető vállalja a termék cseréjét, készlethiány esetén annak helyettesítését, végső esetben a termék árának visszatérítését.

Az árusított divatékszerek jelentős része különböző réz és cink ötvözetekből készül, melyek elszínezhetik a bőrt illetve allergiás reakciókat is okozhatnak. mivel ezen jellemzők az ötvözetek sajátjai, nevezett események nem számítanak jótállási alapnak.

A smukkbazar.hu webáruház fenntartja magának a visszaküldött termék ellenőrzésének, adott esetben a jótállási igény elutasításának jogát.
Az áruház kizárólag új, egyedi csomagolású termékeket értékesít.

6. Az elállás joga, annak érvényesítése

A webáruházak vásárlóinak törvényben biztosított joga, hogy az interneten keresztül vásárolt termék esetében annak készhezvételétől számított 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhatnak a vásárlástól, amit természetesen a smukkbazar.hu weboldal is biztosít vásárlói számára. A vásárlók elállási szándékukról értesíthetik az üzemeltetőt postai úton vagy e-mailben, de üzemeltető által biztosított ennek legegyszerűbb módja az Elállás/garanciális ügyek menüponton belül elérhető adatlap.
A nyilatkozat beérkezését követő 2 munkanapon belül üzemeltető felveszi a kapcsolatot annak küldőjével a további teendők egyeztetése miatt.

A nyilatkozattétel után a Vevőnek 14 nap áll rendelkezésére a termék visszaküldésére. A termék visszaküldésének díja a vásárlót terheli. A webáruház üzemeltetője fenntartja magának a jogot a visszaküldött termék ellenőrzésére, amennyiben úgy ítéli meg, annak állapota nem egyezik meg az eladáskorival, vesztesége megtérítésére kötelezheti a Vevőt, illetve akár meg is tagadhatja a vételár visszatérítését.

A termék árának visszatérítésére annak visszaérkezését követően 14 nap áll üzemeltető rendelkezésére.

Amennyiben a Vevő nem a jogszabályban foglaltaknak megfelelően, illetve nem az ÁSZF szerint él elállási jogával, a vételár visszafizetését eladó megtagadhatja, de ebben az esetben is lehetőség van a vevő költségére a termék újbóli kézbesítésére.

7. A felelősség korlátozása

A smukkbazar.hu webáruház meglátogatása, onnan való vásárlás feltételezi a látogató alapvető interetes és e-kereskedelmi ismereteit, hogy tisztában van az internet korlátaival, ideértve a lehetséges hibákat.

A smukkbazar.hu weboldal semmilyen módon nem felel:

- az oldal átmeneti elérési problémáiért, az ebből adódó esetleges adatvesztésért,
- az interneten keresztül küldött bármilyen adat vagy információ elveszéséért,
- bármilyen postai úton, nem ajánlottan vagy tértivevényesen küldött levél elveszéséért,
- a kézbesítés során fellépő bármilyen rongálódásért,
- az oldalra felhasználók vagy más illetéktelenek által feltöltött tartalmakért.

A felhasználó teljes felelőséggel tartozik az általa megadott adatokért, amennyiben más adataival élt vissza, - melynek ellenőrzésére a webáruháznak lehetősége nincs - ezért a felelősségrevonás őt illeti. Személyes adatokkal való visszaélés esetén a weboldal minden segítséget megad az eljáró hatóságnak.

8. Hírlevél

Az oldal látogatóinak lehetőségük van a smukkbazar.hu weboldal hírlevelére feliratkozni a regisztrációs folyamat részeként, illetve attól függetlenül is. Üzemeltető az adatbázisában csak addig tárolja és használja fel hírlevélküldéshez az adott e-mail címet, míg annak tulajdonosa a hírlevélről le nem iratkozik. A leiratkozási lehetőséget a weboldalon, és a jogszabályban előírtak szerint minden kiküldött hírlevélben biztosítjuk.

Üzemeltető hírlevelet előre meg nem határozott rendszerességgel küld, ebben a feliratkozókat aktuális akciókról, új termékekről és esetleges nyereményjátékokról tájékoztatja.

9. Adatvédelem

A smukkbazar.hu weboldal részletes adatvédelmi tájékoztatóját megtekintheti itt.

Az ÁSZF bármely részével kapcsolatos kérdéseit az üzemeltetőnek felteheti az info kukac smukkbazar.hu e-mail címen.